Magunkról

aq_block_1-image

Cégünk három fő alkalmazási területen végez fejlesztési tevékenységet:

 • oktatási intézmények, intézményi fenntartók részére Magiszter.NET Digitális Iskola szoftverrendszer fejlesztése, üzemeltetése;
 • ETUTOR internet alapú távoktatási keretrendszer fejlesztése üzemeltetése, e-learning szaktanácsadás, digitális tananyagfejlesztés távoktatást végző partnerek, kiadók, felsőoktatási intézmények részére;
 • mobil alkalmazások fejlesztése, mobil tartalomszolgáltatással összefüggő megoldások.

Magiszter.NET Digitális Iskola

Több mint húsz éve vagyunk jelen a közoktatási szoftverpiacon. Fő termékünk a Magiszter.NET Digitális Iskola integrált rendszer, amelynek a fejlesztése 1999-től folyamatos. A Magiszter.NET internet alapú, szerver oldalon működő alkalmazás és adatbázis, amelyet a felhasználók internet böngészőn keresztül, jogosultságtól függően érnek el. Az alkalmazás működéséhez megfelelő szerver oldali kapacitással, fejlesztői háttérrel, hatékonyan működő on-line support rendszerrel rendelkezünk. A felhasználói intézmények száma közel 700, amelyekhez kapcsolódóan a nyilvántartott tanulók száma 200 ezer, a regisztrált felhasználók száma eléri az 50 ezer főt. A rendszer 2005-ben elnyerte az Oktatási és Kulturális Minisztérium akkreditációját, így egyike az országosan bevezetett iskolaadminisztrációs rendszereknek. A Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer, e-learning keretrendszer, elektronikus napló, és intézményi portál főmodulok integrációja.

A Magiszter.NET -ről és a digitális iskoláról ide kattintva olvashat részleteket.

ETUTOR integrált rendszerünk

Az ETUTOR integrált rendszerünk célja költséghatékony, korszerű megoldás biztosítása azoknak a felnőttképzést, tanfolyami oktatást szervezőknek, akik nem rendelkeznek megfelelő informatikai háttérrel. A rendszer három fontos alrendszer integrációja: külső kommunikációs portál, adminisztrációs felület, e-learning keretrendszer, amely biztosítja a tanfolyamok teljes körű menedzselését, digitális tananyagok, tesztek készítését, publikálását, a hallgatók online kommunikációját. A rendszer az ILIAS nyílt forráskódú e-learning keretrendszerre épül.

Cégünk egyik alapítója a Magyar Ilias Közösségnek.

Számos TÁMOP pályázatban veszünk részt, melyek során egyetemek, főiskolák, felnőttképzési intézmények részére készítettünk digitális oktatási anyagokat, teszteket. Legnagyobb partnerünk a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt., amely részére száznál több komplett digitális tankönyvet hoztunk létre.

Tananyag fejlesztési tapasztalatainkról, a projektek részleteiről itt olvashat.

Mobil alkalmazások fejlesztése

2012-ben kezdtük el mobil alkalmazások fejlesztését. Mindhárom alapvető alkalmazási platformra (Android, Windows Phone, iPhone) rendelkezünk fejlesztői tapasztalattal. A mobil eszközökön működő tartalomszolgáltatások, helyfüggő mobil tartalmak előállítása szerepel kiemelkedő fejlesztési céljaink között. A fejlesztési csoportban jelenleg 12 fő főállású fejlesztő, grafikus, szerkesztő, idegen nyelvi szakfordító dolgozik. Külső megbízásban folyamatos kapcsolatot tartunk 17 fő szakfordítóval (angol, német, francia, spanyol, orosz, szerb, román nyelven), magyar, és idegen nyelvű narrátorokkal, 3 fő szerkesztő újságíróval és 1 fő marketing tanácsadóval.

Mobil alkalmazásainkat itt találja.

Termékeink

aq_block_2-image
aq_block_3-image
aq_block_4-image
aq_block_5-image
aq_block_7-image
aq_block_8-image
aq_block_9-image
aq_block_10-image

Karrier

Senior szoftverfejlesztői állás

Feladatok:

 • Új, több éves szoftverfejlesztési projektben való részvétel
 • Rendszertervezési, adatbázis tervezési feladatok ellátása
 • Webes alkalmazási modulok, adatbázis elemek, interfészek fejlesztése
 • Tesztelési eljárások kialakítása, végrehajtása
 • Dokumentáció készítése
 • Konferencián, szakmai bemutatókon a projekt bemutatása, szükség szerint angol nyelven

Elvárások:

 • Felsőfokú informatikai végzettség
 • Kiváló kommunikációs és konfliktuskezelő képesség
 • SCRUM módszertan részletes ismerete
 • Verziókövető rendszerek, tesztelési eljárások ismerete
 • Legalább 5 éves haladó szintű PHP/mySQL fejlesztési gyakorlat
 • PHP keretrendszerek ismerete
 • Fejlesztést segítő eszközök ismerete (SVN/GIT, NetBeans/Eclipse)
 • HTML5, CSS3, Javascript ismeretek
 • Jó problémamegoldó képesség
 • Angol nyelv magas szintű ismerete
 • Legalább 5 év gyakorlat

Előnyt jelent:

 • Mobilalkalmazás-fejlesztési tapasztalat
 • LINUX, SQL adatbázis üzemeltetési gyakorlat
 • Gazdasági, vállalatirányítási ismeretek

Munkavégzés formája

A foglalkoztatás napi 8 órában, teljes munkaidőben, rugalmas munkabeosztásban.
Jövedelem havi bruttó 800.000 Ft-tól.

Pozíció területei:

 • Szoftverfejlesztő

Munkavégzés helye:

Szeged

A job@infotec.hu e-mail címre küldje önéletrajzát!

Pályázati információk

Kedvezményezett neve: Sysman Informatikai Zrt.
A projekt címe: Intelligens fiziológiai monitor módszertani kutatása
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.1-15-2015-00251
A szerződött támogatás összege: 386.013.424 Ft
A támogatás mértéke: 68,5%
A projekt befejezési dátuma: 2018.10.31.
A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt fő célja olyan intelligens fiziológiai monitor módszertani kutatása volt, amely fiziológiai paramétereket mérve képes az egyén egészségügyi állapotáról diagnosztikát felállítani, következtetéseket levonni, további személyre szabott egészségügyi, kezelési, életviteli tanácsot adni.

Az intelligens fiziológiai monitor alkalmazása nem csak a beteg vagy időskorú felhasználók számára nyújt hasznos információkat, segítséget, hanem a kezelőorvosok, gondozók, ápolók mindennapi munkáját is megkönnyítheti. Az intelligens fiziológiai monitor eredményeit beteg és időskorúakon kívül használhatják profi- és amatőr sportolók, rehabilitáción résztvevők is.

A gyógyítás és az egészségügyi szolgáltatások iránti igény és keresletnövekvő tendenciát mutat. Ennek csak részben oka, hogy a népesség egyre nagyobb hányada időskorú. Emellett egyre több ember fordul az egészséges életvitel, az egészségmegőrzés, a sport, a wellness, illetve általában a profilaxis, a betegség megelőzés, prediktív életforma felé. A növekvő kereslet jelenleg jelentősen meghaladja a kínálatot. A megoldás csakis olyan eszközök és módszertanok együttes kutatásfejlesztésével érhető el, amelyek a felhasználó vagy a páciens fiziológiai paramétereit a mindennapi élet körülményei között is képesek regisztrálni, és ebből diagnosztikai, kezelési következtetéseket levonni.

A projekt keretében kutatott intelligens fiziológiai monitor beépített tudásbázisra támaszkodva, illetve a páciens fiziológiai adataiból kinyert állapotjelző információk felhasználásával képes szakértői rendszerként működni a mindennapi élet különböző területein, továbbá az intézményes gyógyításban.

További információ kérhető:
E-mail: monitor@sysman.hu


Kapcsolat

Ezt a kapcsolati űrlapot reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi Irányelv és a Google Általános Felhasználási Feltételek érvényesek.