Magunkról

aq_block_1-image

Cégünk Három fő alkalmazási területen végez fejlesztési tevékenységet:

 • ETUTOR internet alapú távoktatási keretrendszer fejlesztése üzemeltetése, e-learning szaktanácsadás, digitális tananyagfejlesztés távoktatást végző partnerek, kiadók, felsőoktatási intézmények részére;
 • myApps.hu mobil alkalmazások fejlesztése, mobil tartalomszolgáltatással összefüggő megoldások. Turisztikai szolgáltatók részére virtuális kiállítások, kulturális séták, túrák.
 • Nyílt turisztikai adatbázis fejlesztése, üzemeltetése. Városi, térségi adatbázisok kialakítása, szabványos interfész megoldással.

Nyílt Turisztikai Adatbázis

Több éve fejlesztjük a Nyílt Turisztikai adatbázist, amely segítségével városi, kistérségi, vagy megyei adatbázisok üzemeltethetők. Az adatbázishoz szabványos interfészt készítettünk, amely mobil alkalmazásokhoz, egyedi web-oldalakhoz biztosít hatékony kapcsolatot. Az adatbázis több ezer látnivaló, turisztikai programajánló, helyi érték, szolgáltató, szálláshely, turisztikai attrakció leírást, elérhetőségét tartalmazza. Az adatbázis segítségével virtuális kiállítások, tárlatvezetések, kulturális séták megjelenítése is támogatott.

A Nyílt Turisztikai adatbázisról ide kattintva olvashat részleteket.

ETUTOR integrált rendszerünk

Az ETUTOR integrált rendszerünk célja költséghatékony, korszerű megoldás biztosítása azoknak a felnőttképzést, tanfolyami oktatást szervezőknek, akik nem rendelkeznek megfelelő informatikai háttérrel. A rendszer három fontos alrendszer integrációja: külső kommunikációs portál, adminisztrációs felület, e-learning keretrendszer, amely biztosítja a tanfolyamok teljes körű menedzselését, digitális tananyagok, tesztek készítését, publikálását, a hallgatók online kommunikációját. A rendszer az ILIAS nyílt forráskódú e-learning keretrendszerre épül.

Tananyag fejlesztési tapasztalatainkról, a projektek részleteiről itt olvashat.

Mobil alkalmazások fejlesztése

2012-ben kezdtük el mobil alkalmazások fejlesztését. Android, iOS platformokra rendelkezünk fejlesztői tapasztalatokkal. A mobil eszközökön működő tartalomszolgáltatások, helyfüggő mobil tartalmak előállítása szerepel kiemelkedő fejlesztési céljaink között. Az elmúlt években közel 60 alkalmazást publikáltunk, amelyeket több tízezer felhasználó töltött le. Kiemelt partnereink a turisztikai szolgáltatók.

Mobil alkalmazásainkat itt találja.

Termékeink

aq_block_2-image
aq_block_3-image
aq_block_4-image
aq_block_5-image
aq_block_7-image

Pályázati információk

Kedvezményezett neve: Sysman Informatikai Zrt.
A projekt címe: Intelligens fiziológiai monitor módszertani kutatása
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.1-15-2015-00251
A szerződött támogatás összege: 386.013.424 Ft
A támogatás mértéke: 68,5%
A projekt befejezési dátuma: 2018.10.31.
A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt fő célja olyan intelligens fiziológiai monitor módszertani kutatása volt, amely fiziológiai paramétereket mérve képes az egyén egészségügyi állapotáról diagnosztikát felállítani, következtetéseket levonni, további személyre szabott egészségügyi, kezelési, életviteli tanácsot adni.

Az intelligens fiziológiai monitor alkalmazása nem csak a beteg vagy időskorú felhasználók számára nyújt hasznos információkat, segítséget, hanem a kezelőorvosok, gondozók, ápolók mindennapi munkáját is megkönnyítheti. Az intelligens fiziológiai monitor eredményeit beteg és időskorúakon kívül használhatják profi- és amatőr sportolók, rehabilitáción résztvevők is.

A gyógyítás és az egészségügyi szolgáltatások iránti igény és keresletnövekvő tendenciát mutat. Ennek csak részben oka, hogy a népesség egyre nagyobb hányada időskorú. Emellett egyre több ember fordul az egészséges életvitel, az egészségmegőrzés, a sport, a wellness, illetve általában a profilaxis, a betegség megelőzés, prediktív életforma felé. A növekvő kereslet jelenleg jelentősen meghaladja a kínálatot. A megoldás csakis olyan eszközök és módszertanok együttes kutatásfejlesztésével érhető el, amelyek a felhasználó vagy a páciens fiziológiai paramétereit a mindennapi élet körülményei között is képesek regisztrálni, és ebből diagnosztikai, kezelési következtetéseket levonni.

A projekt keretében kutatott intelligens fiziológiai monitor beépített tudásbázisra támaszkodva, illetve a páciens fiziológiai adataiból kinyert állapotjelző információk felhasználásával képes szakértői rendszerként működni a mindennapi élet különböző területein, továbbá az intézményes gyógyításban.

További információ kérhető:
E-mail: monitor@sysman.hu


Kapcsolat

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Ezt a kapcsolati űrlapot reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi Irányelv és a Google Általános Felhasználási Feltételek érvényesek.