Termékeink

Etutor

termekek_etutorAz ETUTOR szolgáltatás

Az ETUTOR rendszer egy integrált informatikai rendszer, melynek célja interneten keresztül menedzselt távoktatási tanfolyamok lebonyolításának támogatása. Magában foglalja az adminisztrációs funkciókat, a teljes e-learning keretrendszert, valamint
a felhasználói portál felületeket.

Távoktatási tanfolyamok, vállalati továbbképzések szervezőinek ajánljuk, akik beruházás nélkül, költséghatékony módon, korszerű internet alapú technológia felhasználásával szeretnék oktatási feladataikat megoldani.

Tanfolyamok menedzselése:

A rendszer tartalmazza a tanfolyamok adminisztrációját támogató informatikai alrendszert, amely teljes mértékben integrált az e-learning keretrendszerrel, valamint a külső kommunikációs felülettel.

Az adminisztrációs alrendszer lehetővé teszi a tanfolyamok, oktatók, időpontok, vizsgák, jelentkezők nyilvántartását, a tanfolyami dokumentumok kezelését, a jelentkező tanulmányi előmenetelének nyomon követését.

Integrált e-learning keretrendszer:

Az ETUTOR rendszer egy teljes e-learning keretrendszert tartalmaz, amely alkalmas szabványos tananyagok (XML, SCORM 1.2, IMS-QTI, AICC) beépítésére, lejátszására, szerkesztésére.
Segítségével az oktatási folyamat teljes körűen menedzselhető, a foglalkozási csoportokhoz, kurzusokhoz tananyagok, elektronikus tesztek, beküldendő feladatok kapcsolhatók, a tanulmányi előmenetel nyomon követhető, ellenőrizhető, szabályozható.

A tanfolyami oktatás folyamatát a tutorok az interneten keresztül folyamatosan támogathatják, ellenőrizhetik, szabályozhatják. A rendszerlehetőséget biztosít a hallgatókkal való online kommunikációra is.

Az ETUTOR rendszerbe integrált szerkesztő segítségével az oktatók maguk is készíthetnek elektronikus tananyagokat, digitális teszteket.

Kommunikációs portál:

Az ETUTOR rendszer része a hallgatók, érdeklődők részére fejlesztett tanfolyami kereső portálfelület, amelyen keresztül

  • a tanfolyamok közötti keresésre;
  • online jelentkezésre;
  • a tanfolyami egyéni előrehaladás lekérdezésére van lehetőség.

A kurzusokon belüli, az oktatási csoportok tagjai közötti kommunikációt az ILIAS e-learning keretrendszer funkciói (belső hírek, chat, e-mail, fórum) biztosítják.

Szolgáltatásaink:

  • rendszerfejlesztés,
  • szaktanácsadás, e-learning módszertani oktatás,
  • üzemeltetés,
  • szabványos tananyagok fejlesztése,
  • teszt adatbank, médiatár kialakítása.

Amennyiben további részleteket szeretne megtudni a rendszer működéséről, látogasson el weboldalunkra a: www.etutor.hu-ra, vagy írjon nekünk e-mailt az etutor@infotec.hu címre.

  • Kategóriák: ILIAS keretrendszer, Oktatás