Termékeink

myApps.hu

termekek_myappsCégünk komplex szolgáltatást nyújt a mobil alkalmazás fejlesztés területén – az ötlettől a megvalósításig. A mobil eszközökön működő tartalomszolgáltatások, helyfüggő mobil tartalmak előállítása szerepel kiemelkedő fejlesztési céljaink között. A fejlesztési csoportban jelenleg 12 fő főállású fejlesztő, grafikus, szerkesztő, idegen nyelvi szakfordító dolgozik. Külső megbízásban folyamatos kapcsolatot tartunk 17 fő szakfordítóval (angol, német, francia, spanyol, orosz, szerb és román nyelven), magyar, és idegen nyelvű narrátorokkal, 3 fő szerkesztő újságíróval és 1 fő marketing tanácsadóval.

Az alkalmazásfejlesztés folyamata a következő lépésekből áll:

 1. Tervezés
  Első lépésként meghatározzuk közösen azokat az elemeket, amelyekre az alkalmazás épül, az egyes tartalmi és navigációs lapokat, azok grafikáját valamint a beépítésre szánt funkciókat. A design-t cégünk grafikusa készíti el a megrendelő meglévő honlapjának, arculatának, logójának és színvilágának figyelembevételével. Megtervezésre kerül az alkalmazás emblémája, nyitóképernyője valamint az egyes tartalmi és navigációs lapok és az ezekre alkalmazott effektek. Amennyiben nem állnak rendelkezésünkre már meglévő grafikai elemek, lehetőség van teljesen egyedi design létrehozására is amely az alkalmazás témájához tökéletesen illeszkedik. Cégünk rendelkezik sablon grafikákkal is, amelyek felépítésben, elrendezésben alapvetően azonosak, de színekben, színvilágban, kisebb elemekben eltérnek egymástól.
 2. Tartalom
  A nyers szövegből tartalmi lapokat szerkesztünk, melyek a mobil alkalmazásba épülnek a hozzájuk rendelt média elemekkel (képek, hanganyagok), külső hivatkozásokkal, GPS koordináták megadásával. Az audió anyagok elkészítése magában foglalja a narrációt és a hanganyag idegen nyelvű fordítását valamint a mobil alkalmazásba történő beszerkesztését. 1000 karakter szöveg átlagosan 1,5 perc szövegnek felel meg. Cégünk rendelkezik azokkal a feltételekkel, amelyek a különböző piactereken való publikáláshoz szükségesek, ezekhez leírásokat, ajánlókat és egyéb marketing anyagokat készítünk (pl.: YouTube videó). Lehetőség van arra is, hogy a megrendelő online felületen lévő tartalmát saját kezűleg bedolgozzuk.
 3. Fejlesztés
  Mindhárom vezető platformra fejlesztünk mobil alkalmazásokat. Az igényeknek és az alkalmazás témájának megfelelően változatos funkciók beépítésére van lehetőség, úgy mint külső, belső linkek, eseménynaptár, hangfájlok, GPS alapú térképek, képgaléria, többnyelvűség, nyelvváltás, RSS, eseménynaptár.
 4. Keretrendszer
  Cégünk kifejlesztett egy olyan szerkesztői felületet, mely rugalmas eszközt biztosít azok számára, akik mobil készüléken elérhető tartalmakat kívánnak publikálni, viszont nem rendelkeznek megfelelő informatikai háttérrel. Segítségével Ön is szerkesztheti a későbbiekben alkalmazását saját felhasználónévvel és hozzáféréssel. Menüpontokat, navigációs és tartalmi lapokat hozhat létre vagy törölhet. Tartalmat és képeket tölthet fel saját igénye szerint, így naprakészen tarthatja alkalmazását. A megrendelő (kiadó) dönthet önálló alkalmazás fejlesztése, illetve alkalmazáson belüli tartalom fejlesztése mellett. Az önálló alkalmazás fejlesztése estében a teljes arculat kialakítása, az összeállított funkcionalitás egyedi módon tervezhető. Minden alkalmazás saját néven publikálható a piactereken.

Azoknak, akik nem rendelkeznek nagy, átfogó tartalom mennyiséggel, lehetőségük van az INFOtec Kft. által indított turisztikai célú keretalkalmazáshoz csatlakozni. Ezen belül a kiadó csak részben készíthet önálló megjelenést, a felhasználó a piactérről egy alkalmazást tud letölteni, amelyben több projekt is helyet kapott. Van arra is lehetőség, hogy kistérség, régió, vagy egyéb módon összekapcsolt tartalmak alkossanak egy adatbázist, egy alkalmazást.

Ide kattintva részletesen megismerheti mobil alkalmazásainkat.

 • Kategóriák: Idegennyelvi, Mobil alkalmazás