Termékeink

Scorm Player

termekek_scormA ScormPlayer alkalmazás

Tananyagfejlesztési tapasztalataink azt mutatják, hogy az felnőtt- és felsőoktatásban már egyre elterjedtebb elektronikus tananyagokat nem tudják maximálisan kihasználni a képzés során sem az oktatók, sem a hallgatók.

Ennek egyrészt az az oka, hogy viszonylag kevés készült eddig Magyarországon ezekből az anyagokból, másrészt elég korlátozott ezekhez a hozzáférés. Vagy csak az iskola távoktatási rendszeréből érhetőek el, vagy egy központi oldalról tudják letölteni az érdeklődők.

Ezt a problémát szeretnénk megoldani a ScormPlayer mobil alkalmazással, melynek segítségével a nemzetközi szabványoknak megfelelő anyagokat a hallgatók bárhol, bármikor a mobil eszközükön akár offline is használhatják.

Hogyan használhatod?

Ha vannak kész tananyagaid: regisztrálj a http://scormeditor.com oldalon, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb előfizetést majd a Saját anyagaim oldalon hozz létre egy új tananyagot. Készíthetsz hozzá leírást, kulcsszavakkal láthatod el, képpel illusztrálhatod. Már csak fel kell töltened a scorm szabványnak megfelelő zip fájlodat és kész is a mobilra letölthető tananyag. A megosztás funkció segítségével pedig ismerőseid/tanítványaid számára néhány kattintással elérhetővé teheted!

Ha nincs még tananyagod: ne aggódj, segítünk! A regisztrációt követően akár már az INGYENES előfizetői csomaggal készíthetsz és megoszthatsz saját tananyagot a mi elearning rendszerünkön keresztül. Hozz létre egy „Szerkesztett” típusú tananyagot, majd az ILIAS keretrendszerben add hozzá a fejezeteket, lapokat, és az exportált állományt a scormeditor.com oldalon keresztül oszd meg hallgatóiddal. Természetesen a kész tananyagot akár más elearning rendszerekben is fel tudod használni!

Ha le szeretnéd tölteni a bárki számára elérhető publikus tananyagokat: nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalon, és meghívni egy ismerősöd! Jelöld be a „Megnézem mobilon” funkcióval, hogy mely tananyagokra van szükséged, majd küld el a meghívód egy ismerősödnek és máris elérhetővé válnak számodra a tananyagok, melyeket aztán telefonodra letöltve bárhol bármikor internet kapcsolat nélkül olvashatsz!

Ha tankönyvkiadó vagy és publikus tananyagokat szeretnél készíteni: keress meg bennünket az elérhetőségink bármelyikén és kialakítunk számodra egy felületet, amin keresztül létrehozhatod és megoszthatod publikus tananyagaid!

  • Kategóriák: Idegennyelvi, ILIAS keretrendszer, Mobil alkalmazás, Oktatás